tiistai 18. kesäkuuta 2013

Crossfittaajat heittävät paidan pois, kun eivät muuta voi

Crossfitkilpailijat riisuvat usein kilpailutilanteessa paidan pois päältään.

 Miehet heittävät paidan pois useammin kuin naiset ja naisille jää aina alle urheilutoppi tai urheiluliivit, joiden käyttöä voidaan perustella käytännöllisillä tekijöillä. Ei ole kivaa jos tissit jäävät tangon väliin. 

Muussa mielessä paitaa ei olisi pakko ottaa pois ja se onkin mahtava suoja tai eriste tangon aiheuttamaa kitkaan vastaan. 

Ruotsalainen valmentajamme sanoo, että paita heitetään pois koska se kuuluu crossfittiin. Toisin sanoen crossfittiin kuuluu lihasten ja lihaskunnon esittely, mutta vain toiminnallisessa tilanteessa. 

Crossfittaajta ovat usein sen verran pieniä ja kireitä, että lihakset eivät näytä kankaalla suojattuna juuri miltään. Sen sijaan, kun paita otetaan pois, alta paljastuu kireä rambo, joka voi kaataa elefantteja ja naisia samanaikaisesti. 

Jos paita jätettäisiin päälle, ihmiset voisivat epäillä crossfittaajien lihaskuntoa ja urheilijoiden sankaruus jäisi ikävästi kyseenalaiseksi.

Crossfittaajille tehdyt vaatteet, lähinnä Roguen tylsät ja harmaat rievut, on kuin tehty pois otettaviksi. Julkisesti puhutaan toiminnallisista vaatteista, mutta toiminnallisuuden on tarkoitus korostaa crossfittaajien riippumattomuutta bodareiden Better Bodies -syndroomasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti