lauantai 31. elokuuta 2013

Miesten fysiikkasarja pakottaa ulos komerosta

Suomen kehonmuokkaajat kilpailevat Lahdessa parhaimman näköisten ihmisten titteleistä ja kilpailukategorioita on taas tullut lisää. Miehet ovat saaneet oman fysiikkasarjansa, joka on muiden kehonmuokkaajien mielestä laiskojen ja kunniattomien miesten kauneuskilpailu. Arvostelijat kärsivät joukkohäpeästä koska "miesten bikinifitness" paljastaa bodauskisojen todellisen luonteen tavallisina missikisoina.

Fysiikkasarjassa ei pysty pakenemaan häpeää "kovaan työhön" tai urheilullisiin päämääriin vaan isommat bodaajat joutuvat kohtaamaan itsensä shortseja käyttävien lentopallopoikien kanssa samanarvoisina perseen keikuttelijoina, joiden motiiveilla ei ole mitään tekemistä suorituskyvyn tai työkapasiteetin kanssa.

Lentopallopoikien sarjassa arvostellaan lihaskunnon lisäksi miehistä yleisnäkymää, ihon ja hiusten kuntoa ja varmasti hymyäkin, jonka näyttäminen on pakkotoisto.com:n mukaan edelleen osoitus poikkeavasta seksuaalisesta suuntautumisesta. Sääntöjen toisena arvostelukriteerinä mainitaan "persoonallisuus", joka osaa "ottaa paikalla olevan yleisön karismalla ja urheilullisella fysiikalla". Vastaavaa kohtaa ei löydy naisten bikinifitneksestä, joten kehonrakennusliiton mielestä jopa vähemmän lihaksikkaidenkin miesten on tärkeää ottaa, kun naiset edelleen antavat.

Varsinkin raskaan sarjan edustajien tulisi kiittää shortsipoikia miesten bodausta vaivaavan tekopyhyyden lopettamisesta. Teinipoikien idolit voivat nyt paljastaa rehellisesti kisoja edeltävät kaunistautumisrutiininsa, ja loput, joiden häpeä ei ole antanut ottaa ensimmäistäkään brasialaista vahausta, pääsevät tukemaan taloudellisesti lukemattomia kosmetologiystäviään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti