keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Lihavat bodarimiehet iskevät toisiaan

Suomalainen kuntosali on peilikuva muusta yhteiskunnasta. Punttia nostetaan samoista syistä kuin töissä tehdään töitä, ruokapöydässä syödään, koiria ulkoilutetaan, lapsia työnnetään kärryissä, vaimon kanssa katsotaan Putousta, toyotafarmaria putsataan kevättalvella, anoppia vierastetaan tai kuten paikalliskuppilassa vedetään kännejä.

Sama pätee myös toiseen suuntaan. Kuntosalin kertaalleen kopioituja käsityksiä siirretään tosimaailman tilanteisiin, kuten niihin harvoihin hetkiin, jolloin uhkarohkeus voittaa häpeän ja mies kuvittelee tekevänsä aloitteen.

Tapahtuma on nimetty iskemiseksi olettaen, että mies iskee naista. Kehonmuokkaajamies argumentoi usein paremman kropan tuomalla lisäarvolla naisten iskemisessä, mutta vain piilotetut homoseksuaaliset tavoitteet voivat selittää miespuolisten kuntosalikävijöiden hullunkurisia käsityksiä naisia miellyttävistä kroppatyypeistä. Keskimääräinen bodarimies ei iskekään naisia vaan muita miehiä naisten kautta.

Bodarimies hämmentyy, kun häneltä tivataan naisia miellyttävän kropan kriteereitä. Vastaukset tulevat kuitenkin nopeasti, kun erehtyy kutsumaan bodaria kehonmuokkaajaksi. Silloin naisellisuuteen liittyvien mielikuvien kautta syntyneet homoseksuaaliset jännitteet on jo torjuttu ja muutettu miesten keskinäisiksi ihanteiksi:

"EI MIKÄÄN KUKKAKEPPI"

Strike one. Tilastollisesti naiset tykkäävät juuri kukkakepeistä mikäli tällä viitataan yleiseen hoikkuuteen, vyötärön leveyteen ja symmetriseen kropan muotoon. Yleisemmin hoikkuus edustaa terveitä elämäntapoja, menestystä ja suorityskykyä.

Hoikkuus on selvästi historiallinen rakennelma, joten ehkä bodarimiehet kaipaavat takaisin menneisyyteen, jolloin lihavien miesten keskinäiset homojännitteet olivat vähemmän ilmeisiä.

"NAISTEN MIELESTÄ LIHAKSET ON LIHAKSIA VAAN JOS NE ISOJA"

Strike two. Lihakset ovat viehättäviä, mutta vain silloin kun ne yhdistyvät viehättäviin asioihin. Kehonmuokkaus tavoittelee lihasten esteettistä vaikutelmaa. Keskimääräiset bodarimiehet yrittävät etsiä lihasten viehättävyyden syytä, mutta päätyvät toistamaan vanhan lihavien miesten keskinäisen kilpailuasetelman, jossa lihakset ovat massaa ja massa voimaa. Voimakkuuden tarkoituksena on vakuuttaa vain toisia miehiä.

"NÄKYVÄT VATSALIHAKSET ON TURHAA HOMOILUA"

Strike three. Näkyvät vatsalihakset voivat ehkä olla heteroin asia koko bodauksessa. Niiden hankkiminen vaatii usein kukkakepiksi muuttumista ja siten lihavien miesten keskinäisen homoringin rikkomista. Näkyvien vatsalihasten hankkiminen on puhdasta bodausta koska vatsalihasten näkyvyydellä ei ole toiminnallisia funktioita eikä niitä voi käyttää "voimamittelöissä".

Näin bodarimiehen kuvaamaksi naisia miellyttäväksi kroppatyypiksi piirtyy:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti