lauantai 28. kesäkuuta 2014

Fitness-Henna loi oman altergonsa: "Kosteusvoide-on-ihan-ok-Penan"

Fitness-Henna ei pitänyt hänen teksteihinsä kohdistetuista analyyseistani. Hänestä kritiikkini oli heppoista ja perustui lähinnä omiin arvailuihini hänen persoonastaan. Henna perusteli epäuskoaan kertomalla itsestään paljon henkilökohtaisia asioita ja samalla tuli luoneeksi hahmon, jota fitness-ilmiössä kannattaisi parodisoida.

Kutsukaamme häntä Kosteusvoide-on-ihan-ok-Penaksi.

Pena aloittaa kertomalla omasta suhteestaan kehonrakennukseen ja ulkonäköön:

"En pidä kehonrakennusta ja lavalla esiintymistä minään "homoseksuaalien juttuna", vaan urheilulajina. En vähättele myöskään kasvoja tai hiuksia ulkonäön hierarkiassa, sillä yllättävää kyllä myös minulla on ollut hiukset, mutta pidän lyhyitä hiuksia helppohoitoisempana. Trimmaan esimerkiksi partaani säännöllisin väliajoin ja kyllä; olen jopa nyppinyt kulmakarvojani ja se ei ole mielestäni muuta kuin ulkonäöstään huolehtimista. "

Penasta kehonrakennus ei ole homoseksuaalien juttu, koska se on urheilulaji. Itse asiassa mikään liikunta ei ole Penasta hinttimäistä, kunhan se vain on urheilua eikä kauneuden tavoittelua. Pena myös korjaa aina, kun joku hänen kavereistaan erehtyy kutsumaan bodauskisoja kauneuskilpailuiksi. Urheilu on heteromaista toimintaa, koska siinä suoritetaan ja saavutetaan jotain. Se on myös väline kanssakilpailjoiden voittamiseksi ja mieskunnian lisäämiseksi. Kauneuskilpailussa taas keikistellään hyödyttömästi perse pitkällä missien, homojen tai Fitness-Hennan tapaan.

Pena on klassinen suomalainen mies perustellessaan hiusten pituutta käytännöllisillä tekijöillä. Penalla oli pidemmät hiukset, mutta bodauksen aloittamisen tuoma homoseksuaalinen jännite pakotti kompensoimaan jostain, joten hiukset sai lähteä ja partaa alettiin ajamisen sijaan trimmaamaan. Toisinaan hän myös antaa kihlattunsa nyppiä kulmakarvojaan, vaikka silloin vähän kipristeleekin mahanpohjasta.

Seuraavaksi Pena kertoo tyylistään:

"Ensinnäkään en häpeä ottaa kuvia itsestäni sen koommin omissa kuin naistenkaan vaatteissa. En myöskään ole mikään homovihaaja, joka pitää kireitä vaatteita homosteluna. Ymmärrän esimerkiksi pyöräilyssä käytettyjen trikoiden idean vallan hyvin sekä olen myös itse "Trikoo-Hillevinä" esiintynyt paljonkin, koska harrastin nuorempana hiihtoa ja kireä hiihtopuku kuuluu asiaan."

Pena huomioi, että trikoita voi käyttää muutenkin kuin anaaliseksiin valmistautumisessa jos vain hiihtää tai muuten onnistuu perustelemaan neitimäisen valintansa hyödyllisyyteen liittyvillä kriteereillä. Pena ymmärtää muutenkin kaiken kireän idean, kunhan se ei johda kireyden ihailuun suolen sisä- tai ulkopuolelta. Penan lisänimi Trikoo-Hillevi muistuu Penan mieleen aina kun hän pukee päälleen liian kireät vaatteet.

Penaa viehättää ja pelottaa hänen taipumuksensa julkaista itsestään kuvia naisten vaatteissa. Hän käyttää salanimeä, jotta kukaan ei kuvittelisi Penan olevan tosissaan. Hän ei kuitenkaan halua myöntää itselleen tai muille, että julkaisisi kuvia ilman salanimeäkin jos se ei olisi niin noloa.


Kuvan Pena ei liity tapaukseen


2 kommenttia:

  1. Olenko jossain vaiheessa sanonut, että kauneuden tavoittelu on homoa? Sinulla taitaa itsellä olla tekstiesi perusteella joku pahemman luokan homofobia tai sitten olet syvällä kaapissa :) En tiedä mikä tarve sinulla on muunnella totuuksia ja vetää noin paljon omia johtopäätöksiä. Ehkä sinä haet huomiota ja yrität saada itseäsi julkisuuteen tuollaisella aika suorahkolla vittuilulla, kuitenkaan siinä kauhean hyvin onnistumatta ;) Voit olla varma, että kun muilta kiireiltäni ehdin niin kirjoittelen myös oikein pitkäveteisen luonneanalyysin sinusta. Julkaisen sen todennäköisesti Fitness-Hennan sivuilla, niin saadaan mukaan montaa mielipidettä. Aika vähän näillä sinun jorinoillasi on muuten loppuen lopuksi näkyvyyttä tai sitten ketään ei kiinnosta hirveästi kommentoida näitä pohdintojasi. Mitä nyt lueskelin noita aikaisempia blogikirjoituksiasi, niin niistä paistaa läpi oma tyytymättömyys itseensä ja katkeruus siitä, että on syntynyt joksikin muuksi mitä oikeasti haluaisi olla.

    VastaaPoista
  2. Henri, tässä linkki aiempaan vastaukseeni: http://klovnibodaa.blogspot.fi/2014/06/fitness-henna-suomalaisen-bodauksen.html?showComment=1403940896205#c8786838722582880112

    Huomasitko, jälleen puhuttiin Penasta eli kuvitteellisesta henkilöstä. Silloinkin, kun puhutaan Henristä, kyse on tekstissä rakennetusta kuvitteellisesta Henristä. Sinä itse rakentelet alteregoja, joten ihmettelen, kuinka niiden logiikka on noin vierasta.

    Mutta odotan toki mielenkiinnolla luonneanalyysiasi.

    VastaaPoista